• Hasznos információk
 • Kiemelt tartalom
 • Rendezvények összes rendezvény
  • Minden esztendőben, az Adventi időszakban rendezvénysorozattal kedveskedünk Gencsapáti lakóinak, látogatóinknak. Minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot, kikapcsolódási lehetőséget intézményeink...

    

  • 2018. október 6-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

    
  • A Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes és táncos közösségei, a Művelődési Ház és Könyvtár tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját „Mulatság a Farsang farkán” című rendezvényére. 

   Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 
   (Gencsapáti, Szentegyház u. 5.) 
   Időpont: 2018. február 10. (szombat) 
   17 órai kezdettel 

  • 2018. szeptember 8-án a  Gencsapáti Sportpályán

   Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!

  • Hagyományos fogathajtó versenyünkre invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre

   Időpont: 2018. július 29. (vasárnap)

   Helyszín: Gencsapáti Sportpálya

    

Érték és Közösség-Gencsapáti Falunap 2016

Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!


13,00- „Gencsapáti ízei” címmel főzőversenyt hirdetünk, amelyre várjuk családok, közösségek, baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését. Feltételek: Nyersanyagot, főzőedényt a versenyzőknek kell hoznia, tűzifát biztosítunk - a versenyt zsűri értékeli, a győztesek jutalomban részesülnek! A nevező csapatok költségeihez számla ellenében hozzájárulunk 5000 Ft/csapat. Nevezés, egyeztetés 2016. szeptember 4-ig Varga Albin 30/560-5099. A verseny lebonyolítása kb. 13-17 óra között.

Gencsapáti -Perenye Polgárőr Egyesület és a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület bemutatkozása, Főnix Lovas Egyesület

Egészségsátor- a Gencsapáti Idősek Klubja és a Védőnői szolgálat közreműködésével. Játszóház, arcfestés és játékok kisgyermekeknek, családoknak!
Légvár és ugrálóvár gyermekeknek!

15-21,00 Színpadi műsor a rendezvénysátorban közreműködnek:
Apponyi Albert Általános Iskola, Gyöngyös kert Óvoda, Vasi Népdalstúdió, Gencsapáti Néptánccsoportjai,a Gyöngyösfalusi Szent Márton templom kórusa. 17,45 kb. a főzőverseny eredményhirdetése, közös estebéd, amelyre szeretettel várjuk Gencsapáti lakóit, Batyi Árpád Kala és zenekara magyar cigánymuzsika-estebédhez szól a nóta címmel.
Big Mouse-koncert (sramli és operett), „LiverPaul” zenekar (Beatles slágereket játszik)

21.30- Unikum buli- Vendégünk 22,30 kb. Nótár Mary


Köszönjük minden kedves támogatónak a segítséget! A közelben lakók türelmét és megértését ezúton is köszönjük!

 • falunap

  falunap

Üzenek / kérdezek
Script logo