• Hasznos információk
 • Kiemelt tartalom
 • Rendezvények összes rendezvény
  • Minden esztendőben, az Adventi időszakban rendezvénysorozattal kedveskedünk Gencsapáti lakóinak, látogatóinknak. Minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot, kikapcsolódási lehetőséget intézményeink...

    

  • 2018. október 6-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

    
  • A Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes és táncos közösségei, a Művelődési Ház és Könyvtár tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját „Mulatság a Farsang farkán” című rendezvényére. 

   Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 
   (Gencsapáti, Szentegyház u. 5.) 
   Időpont: 2018. február 10. (szombat) 
   17 órai kezdettel 

  • 2018. szeptember 8-án a  Gencsapáti Sportpályán

   Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!

  • Hagyományos fogathajtó versenyünkre invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre

   Időpont: 2018. július 29. (vasárnap)

   Helyszín: Gencsapáti Sportpálya

    

Gencsapáti szüret 2018.

2018. október 6-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! 

Szőlősgazdák szüreti hálaadó szentmiséje és terménybetakarítási hálaadás 2018. október 6-án, szombaton délelőtt 9 órakor a Szentkútnál! Mindenkit szeretettel várunk!

 

A szüreti felvonulás kezdete 13, 00 óra! (Felvonulókat díszíteni 12 órára várjuk!) Indulás a Művelődési Ház és Könyvtár elől, majd végigvonul a menet a település utcáin és visszaérkezik a kiindulópontra

19 órától szüreti mulatság, mindenki kedvére zenél: 
a Zsivány Zenekar és DJ Szunyog
Helyszín: Gencsapáti utcái, Művelődési Ház és Könyvtár, ezúton is kérjük a környéken lakók türelmét és megértését, köszönjük! 
Az elmúlt évekhez hasonlóan örömmel és köszönettel vesszük, ha vendégasztallal várják a felvonulókat

Belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

"HIRDETEM, HOGY MEGHALLJÁTOK JÓ SZÁNDÉKÚ EMBEREK, ÉRIK A SZŐLŐ DÚS LEVE, ITT A SZÜRETNEK IDEJE! EZÉRT MONDOM POLGÁRTÁRSAK, NINCS HALASZTÁS, ÚGY LEGYEN, A MA ESTI SZÜRETI BÁLON MINDEN ATYAFI OTT LEGYEN! "

Script logo