• Hasznos információk
 • Kiemelt tartalom
 • Rendezvények összes rendezvény
  • Minden esztendőben, az Adventi időszakban rendezvénysorozattal kedveskedünk Gencsapáti lakóinak, látogatóinknak. Minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot, kikapcsolódási lehetőséget intézményeink...

    

  • 2018. október 6-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

    
  • A Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes és táncos közösségei, a Művelődési Ház és Könyvtár tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját „Mulatság a Farsang farkán” című rendezvényére. 

   Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 
   (Gencsapáti, Szentegyház u. 5.) 
   Időpont: 2018. február 10. (szombat) 
   17 órai kezdettel 

  • 2018. szeptember 8-án a  Gencsapáti Sportpályán

   Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!

  • Hagyományos fogathajtó versenyünkre invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre

   Időpont: 2018. július 29. (vasárnap)

   Helyszín: Gencsapáti Sportpálya

    

Tájékoztató lomtalanításról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Gencsapáti Község Önkormányzata 2018. július 16-17-én (hétfőn és kedden) lomtalanítást végeztet a településen. 

 A közszolgáltató

- július 16-án a Miszori Zoltán tértől délre eső területről (Hunyadi út 247., illetve 234. házszámig, Ady, Alkotmány, Arany J., Deák, Dózsa, Gyöngyös, Vízköz utca és a Szent Flórián tér)

- július 17-én a Miszori Zoltán tértől északra eső területről (Hunyadi út 249., illetve 236. házszámtól, Apponyi A., Bem, Berzsenyi, Béke, Ipar, Kossuth, Kőszegi, Petőfi, Posta, Savaria, Szentegyház, Dr. Szerdahelyi E., Széchenyi és Vasút utca)

 szállítja el a házak elé, a közterületekre kihelyezett lomokat.

Csatolt dokumentumMéret
018-006-019_(lomtalanitas).pdf669.16 KB
Script logo