Rendezvények

XX. Gencsapáti Nemzetközi Betlehemes Találkozó

 1. december 9-én, szombaton 17 órai kezdettel 20. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Betlehemes Találkozó gálaműsora a Gencsapáti templomban és a templom előtti Miszori Zoltán téren.

A program keretében kerül sor a karácsonyi rajz-és jelképkészítő verseny eredményhirdetésére. A találkozón hagyományőrző közösségek mutatkoznak be a karácsonyi ünnepkör talán legszebb dramatikus szokásával…

A templom előtti Miszori Zoltán téren forralt borral, teával és süteménnyel várjuk az érdeklődőket!
A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 • Gencsapáti Szüret 2024

  2024. október 5-én, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

   
 • Gencsi Söprű Néptáncfesztivál

  2024. május 19-én, Pünkösdvasárnap rendezzük meg 27. alkalommal a  Gencsi Söprű Néptáncfesztivált!

 • Érték és Közösség Gencsapáti Falunap 2024- Apáti települések találkozója

  2024. szeptember 7-én a  Gencsapáti Sportpályán

  Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. "Gencsapáti ízei" főzőverseny, színpadi bemutatók, játszóház, borterasz! Az elmúlt évekhez hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket, idén az Apáti településeket hívjuk értékeik bemutatására és találkozóra!

 • XVIII. Gencsapáti Búcsúi Fogathajtó verseny

  Hagyományos fogathajtó versenyünkre invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely idén már 18. alkalommal kerül megrendezésre.

  Időpont: 2024. július 28. (vasárnap)

  Helyszín: Gencsapáti iparterület

   

Script logo