A büki Gyógy-Bor Napokon nagy siker volt a gencsapáti sal és a kalinkó

Hát végre megfőztük a „salt” a borjúhúsból készített lakodalmi eledelünket, amely valóban népszerű volt a vendégek körében, illendően nokedlivel kínáltuk, majd amikor elfogyott kenyérrel, amikor az is kalinkóval…Gyorsan elfogyott. Jáger Imréné és Milos Dávid voltak a sal mesterei. Nagyné Burkon Andrea (Nardai András „Pakos” útmutatásai alapján) készítette el a kalinkót, amelyet a helyszínen kemencében sütöttünk meg. Kiválóra sikeredett! A gasztro színpadon is elmeséltük , hogy készültek finomságaink, de már nem tudtunk szinte senkit megkínálni, mert elfogyott addigra( 160-170 fő kóstolta…) Köszönet a csapatnak a munkáért, helytállásért értékeink közvetítésért.

  • Bükön főztünk a Gyógy-Bor nNpokon

    Bükön főztünk a Gyógy-Bor nNpokon

Script logo