• Hasznos információk
 • Kiemelt tartalom
 • Rendezvények összes rendezvény
  • Minden esztendőben, az Adventi időszakban rendezvénysorozattal kedveskedünk Gencsapáti lakóinak, látogatóinknak. Minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot, kikapcsolódási lehetőséget intézményeink...

    

  • 2018. október 6-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

    
  • A Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes és táncos közösségei, a Művelődési Ház és Könyvtár tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját „Mulatság a Farsang farkán” című rendezvényére. 

   Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 
   (Gencsapáti, Szentegyház u. 5.) 
   Időpont: 2018. február 10. (szombat) 
   17 órai kezdettel 

  • 2018. szeptember 8-án a  Gencsapáti Sportpályán

   Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!

  • Hagyományos fogathajtó versenyünkre invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre

   Időpont: 2018. július 29. (vasárnap)

   Helyszín: Gencsapáti Sportpálya

    

Érték és Közösség Gencsapáti Falunap 2018

 

13,00- „Gencsapáti ízei” címmel főzőversenyt hirdetünk, amelyre várjuk családok, közösségek, baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését. Feltételek: Nyersanyagot, főzőedényt a versenyzőknek kell hoznia, tűzifát biztosítunk - a versenyt zsűri értékeli, a győztesek jutalomban részesülnek! A nevező csapatok költségeihez számla ellenében hozzájárulunk 5000 Ft/csapat. Nevezés, egyeztetés 2018. szeptember 3-ig Varga Albin 30/560-5099. A verseny lebonyolítása kb. 13-17 óra között.

Bemutatkoznak: Gencsapáti - Perenye Polgárőr Egyesület és a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület bemutatkozása, Főnix Lovas Egyesület-lovaglás gyermekeknek!

Egészségsátor- a Gencsapáti Idősek Klubja és a Védőnői szolgálat közreműködésével.

Játszóház, arcfestés és játékok kisgyermekeknek, családoknak!

Légvár, ugráló vár a helyszínen!

 

15-21,00 Színpadi műsor, majd esti mulatság a rendezvénysátorban

 • közreműködnek a helyi intézmények és művészeti csoportok

 

Köszönjük minden kedves támogatónak a segítséget! A közelben lakók türelmét és megértését ezúton is köszönjük!

Script logo