Hírek

 • Tájékoztató rászoruló személyek oltópontra szállításáról

  Az Önkormányzat a koronavírus-járvány következményeinek elhárítása, a lakosok egészségének és életének megóvása érdekében – igény esetén – gondoskodik a rászoruló személyek oltásra, vagy oltópontra történő szállításáról.

  A szállítási igényeket a Palatin Viviennél, a Szociális Szolgáltató Központ vezetőjénél jelezhetik a 06 (30) 549-2552-es mobilszámon.

  Tegyünk közösen a járvány mielőbbi megszüntetése érdekében

  Bodorkós Ferenc 

  polgármester    

 • Intézményvezetői álláshelyre pályázati kiírás

  Gencsapáti Község Önkormányzata álláshelyet hirdet a Gencsapáti Egységes Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény vezetői posztjára.

  A pályázati kiírás részleteit a mellékletben találják.

  Benyújtási határidő: 2021. április 9.

 • TÁJÉKOZTATÓ A mikro-, kis-és középvállalkozásnak minősülő vállalkozónak a 2021. évi adóelőleg csökkentés lehetőségéről

 • Tájékoztatás egyes adóigazgatási hatáskörök változásáról

 • Németh Jánosné születésnapi köszöntése

  Németh Jánosnét, (született Iker Máriát) 90. születésnapja alkalmából köszöntött és adta át Orbán Viktor miniszterelnök emléklapját és az önkormányzat ajándékát Bodorkós Ferenc polgármester és Dr. Görög István jegyző. Isten éltesse Mária nénit erőben, egészségben boldog születésnapot kívánunk!

 • Tájékoztató a felnőtt és gyermekorvosi ügyeleti ellátás helyszínének változásáról

 • STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft.

  2021. évi hulladéknaptár és szelektív gyűjtési tájékoztató.

  Előzetes tájékoztató az STKH edényazonosító matricával kapcsolatban.

 • Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség közleménye

  A téli közlekedés szabályai: A téli, hideg időjárás beköszöntével az utak nedvessé, csúszóssá válnak, olykor havas, hókásás útviszonyok, csökkent látótávolság, hótorlaszok, elzárt útszakaszok nehezítik a közlekedést. Ilyenkor jelentősen csökken a közlekedés biztonsága. A balesetek elkerülése érdekében a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a mellékletben lévő szabályok betartására hívja fel a lakosság figyelmét.

 • Tájékoztatás a Gencsapáti Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjének változásáról

  Magyarország Kormánya által, a 478/2020. (XI.3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetben, a világjárvány következményeinek elhárítása, az ügyfelek és a hivatal dolgozói egészségének és életének megóvása érdekében a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020. november 16. napjától határozatlan ideig szünetel!

  A hivatali ügyintézés elektronikus, telefonos és postai úton minden ügytípusra kiterjedően folyamatos az alábbi tájékoztató szerint.

 • Gencsapáti szüret 2020. október 3.

  2020. október 3-án, szombaton, szüreti felvonulást rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! A járványügyi helyzetre való tekintettel idén a szüreti mulatságot NEM tartjuk meg!

  9,30 óra - A termény betakarítási hálaadás és a szőlősgazdák hálaadó szentmiséje délelőtt fél 10-kor a Szentkúton. Mindenkit szeretettel várunk!

  A szüreti felvonulás kezdete 13:00 óra!
   11,00 órától várjuk a diszítőket, és a fogatokat! Indulás a Művelődési Ház és Könyvtár elől, majd végigvonul a menet a település utcáin és visszaérkezik a kiindulópontra.
  Az elmúlt évekhez hasonlóan örömmel és köszönettel vesszük, ha vendégasztallal várják a felvonulókat!
  Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérjük a program alatt is vigyázzunk egymásra!

  (Az esetleges változásról a település honlapján és FB oldalán tájékoztatjuk Önöket)

 • Hirdetmény

  Gencsapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a község Helyi Építési Szabályzatáról és Szabályozási tervéről szóló 8/2008. (VI.6.) önkormányzati rendelet módosítását

 • GYSEV - Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút Zrt. tájékoztatója gyomirtásról

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vasút Zrt. üzemi területeinek és vágányhálózatának vegyszeres gyomirtására kerül sor, 2020. szeptember 10. - november 30. közötti időszakban.

  A gyomirtás kizárólag csak vasúti területeket érint!

 • Gázszolgáltatási szünet Gencsapátiban!

  Gázszolgáltatás -karbantartás miatt - 2020. augusztus 11-én 6,00 órától 2020. agusztus 13-án 8,00 óráig szünetel Gencsapátiban!

   

 • XIV. Búcsúi Fogathajtó verseny Gencsapátiban

  XIV. Búcsúi Fogathajtó Verseny

  (C-kategóriás, pontszerző kettes fogathajtó)  

  Jakab búcsú

  Időpont: 2020. július 26. (vasárnap)

   Új helyszín: Gencsapáti iparterület- Edil Kamin kft. telephelye-Gencsapáti Ipar út-utolsó csarnoknál jobbra, a 87-es útról érkezőknek első lehetőség balra

  Hagyományos fogathajtó versenyünkre és búcsúi forgatagba invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján Gencsapátiba!

  Tervezett program:

  10, 30 Akadályhajtás-első forduló

  13,30 Akadályhajtás második forduló (összevetés)

  15, 40 „Vadászhajtás”

  17, 30 Eredményhirdetés

  A versenyszámok között az ŐR-NYÉK Hagyományőrző és Harcművészeti Alapítvány lovasíjász bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők!

  (részletekért kattintson a képre, vagy a címre)

   

   

 • Tájékoztató- a Dózsa utcai temető fejlesztési munkálatairól

  Az Önkormányzat által lebonyolított beszerzési eljárás nyertese 2020. augusztus 3-án (hétfőn) megkezdi a Dózsa utcai temető ravatalozó épületének felújítási és a temető akadálymentesítési munkálatait.

   Igyekszünk az munkálatokat úgy szervezni, hogy a munkálatok a lehető legszervezettebben történjenek, és a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjanak az Önök számára.

   A felújítási időszak alatt tartandó kegyeleti szertartások rendjéről és módjáról a Polgármesteri Hivatal ad tájékoztatást.

   A temetőfejlesztéssel kapcsolatos kellemetlenségek miatt kérem a megértésüket és türelmüket!

  Bodorkós Ferenc

  polgármester     

Script logo